• Maros Edit: Hűvösvölgyi suli - könyvajánló


    Nem régiben új könyvekkel bővült a könyvtárunk. Jó néhány alig várakozott a polcon, szinte azonnal megtalálta olvasóját.
    Maros Edit új regényét is rögtön kikölcsönözték. Aki még nem ismerné, ajánlom figyelmébe Kopasz Lotti 4.a osztályos tanuló kedvcsinálóját.



    Maros Edit
    Hűvösvölgyi suli 1.


    Ikernek lenni jó vagy nem? Néha ezt kérdezem magamtól. Ebben a könyvben egy ikerpár és egy titokzatos magántanuló lány történetét követhetjük nyomon. Dóri (az egyik iker) Skype-on „találkozik” egy Lilla nevű lánnyal, aki valami miatt magántanuló. Nóri (ő a másik iker) ezt nem tartja valami jó ötletnek, hogy egy HSM azaz High School Musical oldal miatt lettek barátok. Persze ezen nem sokáig dühöng, mert találkozik a NAGY Ő-vel egy Dávid nevű sráccal.  Randizgatnak, mármint Nóri és Dávid, ám egy napon Dóri meglát egy álom pasit, aki igazából Dávid. Kicsit szomorkodik Lillának (a gépen, mert igazából nem találkoztak még), ám valami feltűnik benne (Dávidban). Ezt újságolja is Nórinak, de ő nem hisz neki. Vajon sikerül neki a testvére szemét felnyitni (Dáviddal kapcsolatban) vagy nem? A könyvből kiderül! :) :) :)

    A második rész 2013. áprilisban fog megjelenni! Sok sikert az 1. rész olvasásához!