• Ábrándok könyvtára

  Most már leírhatom, elkészült, előadtuk. Nagyon izgultam miatta, hetek óta csak erre készültünk, ezzel foglalkoztunk. Péntek 13. babonája ide vagy oda, nekem ez egy nagyon jó nap volt és érzésem szerint néhány Rókusis diáknak is. 

  Szóval, a Móra Kiadó és a Somogyi-könyvtár felkérésére egy irodalmi műsort készítettünk Timothée de Fombelle: Ábrándok könyvtára című regényéből. Ma, a Somogyi-könyvtár Könyvkirály versenyének eredményhirdetésén adhattuk elő.

  A műsor első része egy jelenet volt, amit a regényből dramatizáltunk.  Második részként egy kisfilmet készítettünk. Azok a gyerekek, akik elolvasták a könyvet, egy interjúban mondhatták el a véleményüket. Ezzel elkészült életem első kisfilmje is :) (Hát, szakmát nem váltok, de érdekes tapasztalat volt). 
  Sokat próbáltunk, néhányszor újra vettünk részeket, de megérte, igazán élmény volt. Több korosztály együtt dolgozott, megismerte egymást.  Igazán jó beszélgetésekre került sor az alkotás folyamán. A mai fellépés jól sikerült, a Könyvkirály napon a mi koronánkat a délutáni közös fagyizás jelentette. :) 
   A rendezvényen készült fotók, itt láthatóak:

  A későbbiekben az egész műsor is látható lesz.

  Köszönöm minden diákom munkáját, nagyon ügyes volt mindenki! Nagyon jó érzés ilyen élménnyel zárni a tanévet!

  Most pedig következzen itt a szereplők névsora:

  Gróf Lilla 3.e
  Hódossy Nóra 5.a
  Kávai Gorka 5.a
  Kicska Imola 3.e
  Kopasz Lotti 5.a
  Lakatos-Veszelovszki Zalán 3.b
  Meszlényi Viktória 5.a
  Nagy Dóra 5.a
  Nagy Eszter 5.a
  Papp Franciska 3.e
  Révész Teodóra 5.a
  Sajti Krisztina 3.e
  Seres Dorina 3.b
  Soós Izabella 5.a
  Soós Krisztina 5.a
  Szász Emma 3.b
  Vajda Villő 6.c
  Vér Vivien Rozália 3.b