• Tudod milyen a Kaméleon?

  http://www.rainbowkatalogus.hu/olvasoklub/
  Most nem az állatra gondolok, hanem a Kaméleon Olvasóklubra. Igazából hasonlít az állatra, mert egy sokszínű, változatos játékról van szó. Négy fordulón keresztül a legújabban megjelent könyvekből olvashatsz el részleteket. 

  A játék egész tanéven keresztül zajlik, négy feladatlapot fogsz kapni. A feladatok izgalmasak, kreatívak, változatosak és különböző nehézségűek. Megfogalmazhatod a véleményed, készíthetsz illusztrációt is. 
  Akik minden feladatlapot megoldanak, a tanév végén könyvjutalmat kapnak.  

  Így néz ki a feladatlap és a gyűjtőmappa;
  forrás a Kaméleon Olvasóklub Facebook oldala,
  https://www.facebook.com/olvasoklub

  Jelentkezhetnek 1-4. osztályig (és 5. is!) a könyvfaló könyvmolyok vagy akik a könyvekkel  most barátkoznak, keresik az első igazi olvasmányukat. 

  A Rókusi Általános Iskola csapatához is lehet csatlakozni, ekkor hozzánk érkezik a feladatlap, én osztom ki a gyerekeknek és ide kell leadni a megoldást. Egyéni jelentkezésre is van lehetőség.
  És azok se csüggedjenek, akik ötödik osztályosok lettek, mert most olvastam, hogy ők is játszhatnak még. 

  Ha jelentkeznél vagy csak többet tudnál a részletekről, a http://www.rainbowkatalogus.hu/olvasoklub/ oldalon minden fontos információ elérhető.

  Tavasszal az Olvasóklubtól a könyvtárunk is kapott egy könyvcsomagot ajándékba. Izgalommal bontottuk ki a csomagot a csapattal. A könyvek már kölcsönözhetőek. ;)  Játssz és szerezz új élményeket, könyveket, barátokat!