• Idén is Kaméleon Olvasóklub


  Idén is lesz Kaméleon Olvasóklub. Ha szeretsz olvasni, könyvtárba járni, legyél te is a Rókusis Kaméleon Olvasóklub csapatának tagja!


  A játék az  alsó tagozatosokat szólítja meg az év során 4 feladatlappal. Egy-egy kortárs irodalmi alkotásból, részlet alapján szövegértési feladatokat kapnak a gyerekek. A feladatlap második felében egy klasszikus mesét kell megkeresniük a könyvtárban, amihez kapcsolódóan újabb 5 feladatot kell megoldaniuk. A feladatlapok igényesek, nagyon szépen kivitelezettek. 

  A Kaméleon Olvasóklub egy országos levelező játék. Célja az olvasás megszerettetése, játékos szövegértés, új könyvek megismerése. 

  További információk, mintafeladatlapok:

  http://konyvkozosseg.hu/olvasoklub/  vagy a Facebookon 


  A feladatlapok

  Azok, akik minden feladatlapot megoldanak,  tanév végén virtuális oklevelet és jutalomkönyvet kapnak.

  A játék éves díja 3990Ft/fő, mely tartalmazza a feladatlapokat, a gyűjtőmappát, az összes postaköltséget, az év közbeni apró ajándékokat, egy oklevelet és az év végi jutalomkönyvet is. 

  Jelentkezési határidő: 2017. október 6.


  Csatlakozz a Rókusis Kaméleon Olvasóklub csoportjához! Időről időre találkozunk a kis csapattal, játszunk, megismerkedünk az aktuális forduló könyveivel. 

  Az ajándék könyvcsomag könyvveit lapozgatva 2016-ban

  Az elmúlt két évben iskolánk könyvtára is gazdagodott egy-egy könyvcsomaggal, mert a legnagyobb tanulólétszámmal részt vevő csoportok között voltunk. Idén is több kiadó támogatja a játékot. Bízunk benne, hogy a könyvespolcunk idén is új könyvekkel gazdagodhat.
  Játssz és szerezz új élményeket, könyveket, barátokat!